Ice Tropez 0% – exklusiv lansering hos ICA Kvantum Lerum

ICA Kvantum i Lerum drivs av Owe Krook sedan 1996. Tillsammans med sina engagerade medarbetare har han lyckats skapa en modern butik med ett brett och inspirerande utbud där det finns något för alla, även de mest kräsna.

Butiken kan stoltsera med en utmärkt fisk- och skaldjursavdelning som dessutom erbjuder mycket väl tillagade rätter tack vare det matlagningskunniga personalen. Precis som andra butiker har de ett stort utbud av kött, men det mest utmärkande är det butiksstyckade och butikspackade köttet. Det erbjuds även kryddade och förberedda produkter som färsrätter, grillprodukter och rätter för tillagning i ugn. Det egna bageriet tillverkar matbröd, kaffebröd, konditorivaror, och är under ständig utveckling för att ge sina kunder det som verkligen efterfrågas. Det välutrustade köket bemannas av både kockar och kallskänkor för att skapa ett brett utbud av sallader, revben, portionsrätter, med mera.

Under vecka 22 pågår grillveckan i butiken, och i samband med detta lanseras Ice Tropez 0% för första gången i den svenska dagligvaruhandeln. Denna alkoholfria produkt kommer från Franska rivieran och tillverkas av en gård som heter Domaine Tropez. Ice Tropez 0% används huvudsakligen som drinkmix, men har även blivit ett populärt alternativ till alkohol. Lanseringen av Ice Tropez 0% hos ICA Kvantum Lerum är exklusiv, vilket innebär att butiken blir ensamma om produkten under det kommande året.

Under fredagen den 29 maj sker den stora lanseringen i butiken. Om vädret håller kommer det finnas smakprover på plats och det kommer utlysas tävlingar med roliga priser. “Vi ser med glädje fram emot detta samarbete med ICA Kvantum Lerum, och kommer att göra så mycket vi bara kan för att göra Ice Tropez 0% till deras produkt.” – säger Nick Öfwerman från Ofwerman Imports AB som importerar produkten. “ICA Kvantum Lerum är alltså mer än bara en butik – det är en saluhall, med ett mycket brett spektrum av varor: allt från närproducerat till importerade specialprodukter. Energin och entusiasmen för livsmedel märks i butiken och hos medarbetarna. Därför känns det oerhört prestigefyllt att få leverera Ice Tropez 0% till just denna butik”.

Kontaktuppgifter ICA Kvantum Lerum www.ica.se/kvantum/lerum, kundkontakt.lerum@kvantum.ica.se, 0302 – 52 27 00
Kontaktuppgifter Ofwerman Imports AB www.ofwermanimports.com, nick@ofwermanimports.com, 0733-569636

Läs mer om produkten här

av Nick Öfwerman