Miquel Pons – på besök i Göteborg

Miquel Pons Sr, Miquel Pons Jr, Pere Pons Jr

Lördag den 5/10 2019 ställer vi ut på mässan Sparkling Göteborg, och då passar Miquel Pons Jr (han i mitten på bilden) att komma hit. Han var här med sin kusin Pere (till höger) hösten 2018 och nu är det alltså dags igen!

Vi kommer att göra några trevliga restaurangbesök, och då kan du passa på att komma förbi för att ställa frågor direkt till vinmakaren och även prova några Cavas.

På torsdag 3/10 är vi i baren på Restaurang Totale, Kristinelundsgatan 3, från ca 1700. Där serverar vi Brut Nature, Brut Reserva, Núria Rosat och Núria Blanco. Innan dess hoppas vi kunna göra några snabba stopp – kanske även på det nyöppnade SALUT i Saluhallen.

Hela fredagen kommer att gå åt till att bygga montern på Svenska Mässan, men strax efter 1600 kommer vi vara på Barabicu och presentera några Cavas för bubblande After-workare.

Vid 21-tiden på fredag studsar vi över till Sjöbaren i Haga. Inget event planerat, men förhoppningsvis lite goda skaldjur som får sköljas ned med lite Miquel Pons Cava Brut Nature Reserva.

Hela lördagen är vi på mässan – men det lär bli utgång efteråt. Vem vet var vi hamnar…

av Nick Öfwerman